крака, обути в шарени чорапи с очи върху масичка

Трябва да обръщате повече внимание на чорапите си (Част 2)

Чаканото продължение на въпросът, защо аджеба трябва човек да обръща внимание на чорапите си. Ако си пропуснал - ето и част първа.

Внимавайте с шарките.

Стилът е нещо различно от качеството. Ето нашия съвет: придържай се към семлото. Дори и най-здравите и качествени чорапи ще бъдат разочароващи, ако са с неразумна шарка на точки. Да бъдеш смел със сигурност е добре, но би следвало да искаш всеки чорап, който стърчи между обувката и маншета на панталона ти, да привлече вниманието на другите по правилните причини.

Следователно абсурдните шарки са чорапи автоматично са изключени (не че продаваме дори и един чифт грозни шарени чорапи!) Във всеки случай, шарката на чорапите ти трябва да съдържа до три цвята. Самата шарка трябва да е възможно най-проста. Ако случайно носиш чифт от онези чорапи с надпис „ден от седмицата“ - хвърли ги веднага в най - близкия кош. Удивително е, че изобщо си се облякъл, ако не знаеш, че е четвъртък.

Що се отнася до чорапите, блоковите цветове са отлични; въпреки това избягвайте да носите тъмносиньо или черно и за бога избягвайте да носите блестящо бяло. За да предадете изтънченост, без да изглеждате натрапчиво, използвайте бордо, горчица, средно синьо или състезателно зелено. А що се отнася до дизайна, нищо не може да надмине блоковата ивица, която е оцветена с вкус и равномерно разположена. Ето и малко чорапи на райета.

Облечете се за подходящо, спрямо случая. А, да. Вярно, че трябва да обърнеш внимание и на чорапите си!

Разбира се, има ситуации, в които чорапите, с които се подиграваме по - горе, са задължителни. Точно както обикновеното черно трябва да бъде твоето предпочитание за вечерно облекло, белите чорапи са напълно подходящи, ако играеш скуош или ходите на фитнес. Но въпреки, че твоето чекмедже с чорапи трябва да има чорапи с различни дължини, цветове и материи, най-важното е да знаеш кога да ги носиш.

Като общо правило, обличай се в памук през лятото и във вълна през зимата. За официално облекло избери най-тънката материя. Ако отиваш на пътешествие, текстура като кабелна плетка е добрият избор при дебелата вълна, а шарка като райе е правлният ход, за да добави малко индивидуалност към твоето бизнес и работно облекло. Всичко това е в унисон със здравия разум. Няма да носиш копринени чорапи във фитнеса или вълнени чорапи на виенски бал. Ако го направиш - може би наистина нямаш вкус.

Обърни внимание на дължината!

Внимание на чорапите си? А, да. Научи определението за дължина, за да можеш да правиш разлика между чорапите, които изглеждат абсурдно дълги, и тези, които дори не се виждат. Обикновено най-късите чорапи, които притежаваш, трябва да са за спорт. Мъжете никога не трябва да са запознават с „поп чорапите“, както ги наричат. За да избегнеш всякакви неприлични проблясъци на глезена между смокинг панталоните и лачените черни обувки, твоите работни чорапи трябва да са най-дългите, които притежаваш. И моля те - никога не носи къси чорапи, освен с къси панталони, рокли и поли.

Но в крайна сметка, имаш един "сигурен залог" - и той е средно дългите чорапи. Такива, на които петите и пръстите са подсилени, а долната им част е малко по - дебела от горната. Такива са и чорапите, които ценим в Sockrs.

Следвай тези правила и съветитени за шарки, цветове и дължина. Няма нищо по задоволително от това да отвориш добре-зареденото ти чекмедже с чорапи и да не се луташ, а да знаеш как да съчетаеш чорапите с дневното си облекло.

А ти, какво чакаш?

Остави коментар

Коментарите следва да се одобрят, преди да се публикуват

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.