Белите спортни чорапи - най-изявеният моден тренд това лято

Белите спортни чорапи - най-изявеният моден тренд това лято

Няма нищо революционно в скромните бели чорапи. Вие (и всички, които познавате) вероятно имате половин дузина чифта в скрина си в момента. Така че да се каже, че „белите чорапи са стайлинг тенденцията на лятото“ би изглеждало прекалено. И все пак... казваме, че белите чорапи са модната тенденция на лятото. През последните няколко седмици белият чорап се превърна в тайно стилизиращо оръжие. Въпреки, че чорапите с мокасини или маратонките все още са предпочитани, някои стават по-смели и съчетават чорапи с рибарски сандали и дори обувки с каишки. Направете високите си обувки по-небрежни или добавете малко спортна закачка към елегантните си обувки. Така че, просто просто добавете чифт следващия път, когато се обличате, за одобрен от Хейли Бийбър/Тейлър Суифт външен вид. 


Не сте сигурни откъде да започнете? Ето четири начина да носите тенденцията това лято.


Кецове

Преди да се отправим към дълбоките води, нека започнем лесно, със стила, който е популярен от доста време насам. Добавянето на чифт бели чорапи с вашите маратонки е доста интуитивно. Оттам нататък можете да акцентирате на външния вид, като съчетаете комбинацията обувки/чорап с рокля в стил Ирина Шейк или я поддържате небрежна за бързи задачи като Хейли Бийбър.


Мокасини

Ако чорапите с маратонки са първо ниво, чорапите с мокасини са само една стъпка по-горе - все още доста кротко, но малко по-неочаквано. Въпреки че мнозина са прегърнали тази тенденция от няколко години насам, никой не го е направил повече от Ема Чембърлейн. Бившият YouTuber дори има звук, обикалящ TikTok в момента, обяснявайки нейната формула за лятно облекло.


„Ако навън е горещо, аз нося абсолютно същото“, казва тя. „Дълга пола, смачкани чорапи, чифт мокасини и след това стандартен потник.“ Разходка през профила на Чембърлейн в Instagram доказва, че тя е лоялна към този външен вид, а скролване през уличния стил на Getty доказва, че тя не е единствената. Чорапите и мокасините демонстрираха издръжливост и няма време да се придържате към тенденцията, както в момента. Можете да изберете дълга пола или да почерпите вдъхновение от други звезди на уличния стил, които също допълват визията си с чорапи. 


Сандали и пантофки

Стилът на пантофките се завърна доста през изминалата година, така че има смисъл тенденцията сега да се раздели между тези, които харесват по-класическата визия, и тези, които искат да добавят нещо допълнително. Почти всяка визия в супер бързата презентация на Marc Jacobs за есен/зима 2023 г. включваше семпла и елегантна версия на комбинацията от чорапи с плоски обувки. Ако искате нещо повече, балетната тенденция приветства добавянето на топли спортни чорапи към пантофките, оставяйки някои (като Амелия Хамлин) да изглеждат така, сякаш излиза от клас по танци с нейните обувки Miu Miu и чорапи. Когато се съчетаят с по-украсени обувки, като популярните обувки с шипове на Ganni, обаче, те осигуряват по-остър външен вид, докато класическите Mary Janes напомнят на училищно момиче. Ако не си падате по пантофките, опитайте визията с рибарски сандали, друга част, която набира популярност това лято. Инстинктът би бил да ходите боси с тях, но Бийбър доказва, че няма обувка, която да не може да се възползва по някакъв начин от бял чорап.


Токчета

Сега стигнахме до висшите лиги, версията на този стил, която вероятно е най-плашещата за приемане, но без съмнение най-вълнуващата. Тенденцията на белите чорапи еволюира (както тенденциите обикновено правят) от най-простата си итерация до нещо много по-интересно - съчетаването с обувки на ток. От платформи на ток до малки сандали с каишки, знаменитостите и звездите в стила са ги изпробвали всички, без да се страхуват дори да носят чорапи с висок ток. Ентусиастът на чорапите Чембърлейн донесе визията на Met Gala с Miu Miu, докато Кристен Стюарт шокира в най-новия си външен вид на Chanel с чифт чорапи и платформи. През май Сидни Суини обнови комплекта си в стила на ученичката на Thom Browne, като сдвои чорапи, не с Mary Janes, а с високи обувки. Стилът дори има одобрението на Кари Брадшоу, тъй като вторият епизод на And Just Like That...показа модната икона, носеща едни обувки на ток Extreme Dior върху чифт (сиви) чорапи Fendi (с малка прикрепена чанта тип франзела, която за съжаление не може да се види в шоуто). Освен това вероятно правят обувките по-удобни за ходене, което винаги е плюс.

Остави коментар

Коментарите следва да се одобрят, преди да се публикуват

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.