ЗА НАС

Създаваме комфорт. Стъпка по стъпка.

Ние сме четирима приятели с усет към естетиката и многогодишен опит в сферите на онлайн търговията, дизайна и производството на текстилни продукти.
Преди 2 години създадохме бранда Sockrs, внимателно проучвайки възможностите и предизвикателствата. Sockrs е нашият начин да направим света, в който живеем, едно по-шарено място.
Rectangle_28

Нашата мисия

Нашата мисия е да внесем повече цвят в ежедневието на всеки българин.

Sockrs са чорапи с оригинални унисекс дизайни, които прилягат на всеки. Произвеждаме ги от мек и дишащ пениран памук, за да гарантираме не само стил, а и пълен комфорт за краката ви.

Но не това ги прави толкова специални. Sockrs са чорапи с послание. С повече от 10 хиляди продадени чифта и стотици доволни клиенти сме помогнали на много хора да разчупят визията си и да внесат повече усмивки в сивото ежедневие. Оцветяваме не просто краката, а и дните ви, като превръщаме ежедневния аксесоар в дизайнерски колоритен детайл, който носи щастие.

Със Sockrs обувате не просто чорапи, а усещане.

Нашите чорапи

Специално за теб създадохме над 100 оригинални дизайна, за да ти предложим богато разнообразие от тематични подкатегории за всеки вкус и повод.

Отделяме много време и внимание на всеки нов чифт, постоянно обогатявайки гамата от продукти. В екипа си имаме опитен дизайнер, който се занимава предимно със създаване на нови и екзотични авторски модели.

Чорапите се произвеждат както в България, така и в чужбина - в зависимост от изискванията на самия модел и с цел максимално добри изработка и графики.
Rectangle_28_1
Sockrs_2

Защо да избереш Sockrs?

Защото с тях избираш да направиш света едно по-шарено и позитивно място. Избираш да изразиш себе си с цветове.
А ето какво още получаваш:
Group_35_3dbdc956-9985-4d28-81f5-9d571e338d52
Състав: 80% органичен пениран памук, 12% полиестер, 8% ликра