шарени чорапи на фигурки до чаша с кафе

Защо успешните хора е по-вероятно да носят шарени чорапи?

Някои хора просто обожават да носят скандално цветни чорапи, независимо дали са скрити от елегантен костюм или са изложени на видно място за всички. Това е добра новина, ако сте от хората, които често носят шарени чорапи.

Според проучване на Харвардския университет успешните хора са по-склонни да носят скандални, шарени чорапи. Защо това е така?

Според поверието тези, които се обличат в поразителни, необичайни модели и цветове, са неконформисти, които водят уникален живот. Те се възприемат като по-амбициозни, способни и успешни, тъй като не са ограничени от социалните условности.

Проучване, проведено в Harvard Business School, откри, че неконформисткото поведение, символизирано от крещящите чорапи, може да помогне на хората да ни видят като по-успешни и приятни хора.

Според проучването чорапите оказват влияние върху възприятието ви за себе си, както и върху начина, по който другите ви виждат. В крайна сметка това ще повиши самочувствието ви.

Така че обувайте най-ярките и дръзки чорапи вместо скучните! Може да ви помогне да успеете повече.

Остави коментар

Коментарите следва да се одобрят, преди да се публикуват

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.