Забавните чорапи могат да бъдат ключът към твоя успех

Забавните чорапи могат да бъдат ключът към твоя успех

От Дейвид Бекъм, до Райън Рейнолдс и дори Джъстин Бийбър, много влиятелни мъже от всички сфери на живота са известни с шарените си чорапи. Но защо шарените чорапи са толкова популярни сред влиятелните хора? Може да се окаже, че носенето на уникални чорапи е сигнал за непокорство, независимост, креативност, поемане на риск или лидерски черти - всички качества, които могат да ви помогнат да се издигнете в професията си и да разчупите леда в личния си живот.


Независимо дали искате да направите трайно първо впечатление или да надминете пред конкуренцията, нека проучим как носенето на шарени чорапи може да ви помогне да бъдете по-успешни.


Как ни влияят дрехите, които носим

Представете си това: ставате от леглото в една мързелива неделна сутрин, обличате анцуга си и избелялата тениска и се облещвате, когато се зърнете в огледалото. "Кой е този човек?" чудиш се.


Е, приятелю, отговорът е прост. Дрехите, които носим, оказват значително влияние върху начина, по който виждаме себе си и как ни възприемат другите. Преди да научим всичко за това как носенето на забавни чорапи може да повлияе положително на живота ви, нека проучим как изборът ни на облекло може да ни повлияе като цяло.


Включете силата си с влиянието на облеклото

Случвало ли ви се е да облечете любимата си риза и изведнъж да почувствате прилив на увереност? Или сте облекли най-хубавия си костюм и сте се почувствали моментално готови да завладеете света? Това е силата на влиянието на облеклото, феномен, който описва как дрехите, които носим, могат да повлияят на нашите психологически процеси. Измислен от изследователи от Northwestern University, този термин представлява идеята, че изборът ни на облекло може да повлияе на начина, по който се чувстваме и държим, и дори да повлияе на начина, по който виждаме света около нас.


Ето четири примера за това как облеченото познание може да ни повлияе и защо изборът ви на облекло е по-важен, отколкото си мислите.


Облечете настроението си: как дрехите ви могат да повлияят на емоциите ви

Следващия път, когато се почувствате сломени, погледнете внимателно какво носите. Виждате ли, проучванията са установили, че дрехите, които носим, имат пряко влияние върху нашето настроение. Това е като онази поговорка: „Изглеждай добре, чувствай се добре“. Когато носим дрехи, в които се чувстваме уверени и удобни, е по-вероятно да подходим към деня с положителна нагласа. Така че, ако напоследък се чувствате малко тъжни, може би е време да замените тези провиснали спортни панталони и износени чорапи за нещо малко по-стилно и забавно.


Обличайте се за успех: Как облеклото ви може да повиши самочувствието ви

Начинът, по който се обличаме, може драстично да повлияе на нивата ни на увереност и самочувствие. Спомнете си за последния път, когато се облякохте убийствено - комплиментите се лееха, раменете ви бяха назад и имахте пружина в крачката. Сега си спомнете последния път, когато просто нахлузихте това, което можете да намерите на пода на спалнята си - не точно рецепта за уверен ден. Дрехите, които носим, са като броня, осигуряваща ни тласъка, от който се нуждаем, за да поемем света. Независимо дали става въпрос за елегантен костюм или смел чифт чорапи, правилното облекло може да направи всичко различно.


Облечете се за случая: Изненадващите начини, по които облеклото може да промени поведението ви

Дрехите, които носим, могат да имат дълбок ефект върху нашето поведение. Вземете например бизнес облеклото. Когато някой облече изчистен костюм, чиста бяла риза или чифт официални обувки, той често изпитва чувство на професионализъм и увереност, което директно се пренася в действията му. Изведнъж те стават по-ефективни, фокусирани и уверени. От друга страна, носенето на пухкави чорапи и качулка може да ви накара да се почувствате по-спокойни и спокойни, но и по-малко мотивирани и продуктивни. Така че следващия път, когато се почувствате мудни или неконцентрирани, опитайте да посегнете към нещо малко по-закопчано.


Облечи се, за да впечатлиш: как изборът ти на облекло влияе на възприятието

Всички сме чували да не съдим за книгата по корицата й, но независимо дали ни харесва или не, хората около нас често правят внезапни преценки за това кои сме въз основа на дрехите, които носим. Независимо дали става дума за костюм за интервю за работа или тениска с банда и нови чорапи за ежедневна вечер, нашето облекло оказва пряко влияние върху първите впечатления на хората от нас. Така че, независимо дали се опитвате да впечатлите шефа си или да привлечете нечие внимание, не забравяйте, че вашият гардероб може да говори много за това кой сте. Например, можете да разберете дали някой е уверен и смел, просто като погледнете надолу към краката си – може би носи яркочервени маратонки в офиса или носи някакви убийствени ретро мокасини на парти.


Не е задължително да се нуждаете от изцяло ново облекло, за да задействате облеченото познание – нов чифт ефектни чорапи са една малка стъпка, която може да промени начина, по който другите ви виждат и как вие виждате себе си.


Няколко нови чифта чорапи може да са най-лесният начин да превърнете гардероба си от нула до герой. Но някои чорапи са по-мощни от други: Sockrs влязоха в стаята!


Кои могъщи мъже носят забавни чорапи?

От политици до технологични магнати, изглежда, че редица изключително успешни мъже са започнали да носят диви чорапи като символ на тяхната индивидуалност и желание да мислят извън кутията. Ето някои от най-забележителните мъже, за които е известно, че носят шарени чорапи:


Министър-председателят Джъстин Трюдо

Бившият президент Джордж Х.У. Буш

Певецът Хари Стайлс

Баскетболист ЛеБрон Джеймс

Актьорът Райън Рейнолдс

Футболист Кристиано Роналдо

Певецът Джъстин Бийбър

Актьорът Джон Красински

Баскетболист Дуейн Уейд

Актьорът Джоузеф Гордън-Левит


Така че следващия път, когато се обличате за тази важна среща или презентация, вземете пример от тези дръзки пичове и освежете външния си вид с чифт фънки чорапи – кой знае, може просто това да е ключът към вашия чорапеен процес !


И така, ето го! Сега, след като знаете как да носите забавни чорапи като шеф, е време да освободите вътрешния си моден гуру и да покажете на света какво имате. Не се страхувайте да поемате рискове с играта си с чорапи – в края на краищата съдбата е благосклонна към смелите! Така че давайте, обуйте едни забавни и фънки чорапи и гледайте как вратите на възможностите се отварят пред вас!

Остави коментар

Коментарите следва да се одобрят, преди да се публикуват

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.