крака на пръсти, обути в червени чорапи на фигурки

5 причини да се обуеш в цветове с Sockrs

Стил и комфорт с всеки чифт, усмивки с всяка крачка

Първите исторически данни за съществуването на чорапи датират от преди 1500 години. Оттогава досега те са променили не само вида, но и ролята си до неузнаваемост. От увита кожа около глезените, която пази от суровите условия на открито, до колоритен моден аксесоар както все по-често ги възприемаме днес.

Ние от Sockrs се стараем да превърнем чорапите от всекидневна необходимост в източник на щастие, увереност и стил. Нашата мисия е да внесем повече цвят в живота ви и да ви дадем възможност да изразите себе си.

С други думи - има много причини да изберете Sockrs. За цветен детайл в облеклото, за перфектния подарък, за едно шарено лято с много цветни моменти.

Ето какво получавате с всеки наш чифт:

Качествена материя за пълен комфорт

Чорапите Sockrs се произвеждат от висококачествена дишаща материя – перфектната комбинация на 80% пениран памук, 12% полиестер и 8% еластан. Те са меки и разтегливи, с висок комфортен ластик, който не стяга над глезените и предотвратява свличане. Пенираният памук е много по-здрав от обикновения. С допълнителна обработка от състава му се премахват чупливите и разрушени влакна. Това го прави по-мек, и не му позволява да се степва и разнищва. Комбинацията с ликра прави чорапите още по-издръжливи.

Свежи нюанси, за да изпъкнете в тълпата

Какъв по-добър начин да заявиш себе си пред света от това да се облечеш в цветове? С принтовете на Sockrs няма да останеш незабелязан.

Избери от над 100 оригинални авторски дизайна, разделени на тематични подкатегории. Точки, райета и ромбове за класиците, които искат да заложат на сигурно и да са винаги актуални, шарени, на фигурки и космически за експериментаторите, които не се страхуват да добавят колорит към визията си, на животни и с храни и напитки за смелите новатори, които държат да приковат погледите. Sockrs са различни, както всички нас, но до един уникални. Обуй се в цветове и изрази себе си. Развихри  модното си въображение, за да не бъдеш просто част от тълпата.

Цветен стил, за да сте уверени и успешни

Цветовете са толкова силни, колкото впечатлението, което правят. Те носят послания. Колкото по-ярки и цветни са чорапите ти, толкова повече внимание привличаш. И затова си има просто обяснение.  Човекът, дръзнал да обуе щури чорапи, изглежда по-уверен, надежден и самостоятелен в очите на околните. Според последни проучвания по темата, хора, които заменят черното с шарено, са възприемани и като по-открити, достъпни и разкрепостени. Което пък ги превръща в желана компания и предпочитани бизнес партньори.

Пъстри чорапи за щастливи дни

Шареното носи щастие. Безспорен и научно потвърден факт. Затова когато животът ви поднася дните в сиво, усмихнете му се с цветове. Обуйте шарени чорапи и раздавайте позитивна енергия с всяка крачка. Зарадвайте себе си или близък с чифт с оригинален десен, ярки и наситени нюански и качествена материя.

Sockrs – за живот с повече цвят и стил без граници.

Остави коментар

Коментарите следва да се одобрят, преди да се публикуват

Този сайт е защитен чрез reCAPTCHA и се прилагат Правилата за поверителност и Условията за използване на услугата на Google.